Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALActivament participarà en la prova pilot de la Unitat d’hospitalització psiquiàtrica de...

Activament participarà en la prova pilot de la Unitat d’hospitalització psiquiàtrica de l’Hospital Germans Trias

campanya 25N diba
activament unitat hospitalització psiquiàtrica germans trias
Equip de la Unitat d’hospitalització psiquiàtrica // Foto: Activament

Activament Catalunya Associació aportarà grups de suport entre iguals, activitat física ajustada a les condicions de les persones hospitalitzades, teràpia sensorial i activitat ocupacional a la Unitat d’Hospitalització psiquiàtrica de l’Hospital Universitari Germans Trias que ha obert les seves portes aquest 5 març.

Es tracta d’un projecte pilot amb un model d’hospitalització que inclou l’assistència segons el programa Safewards, que compte amb tot un equip de professionals darrere d’aquest repte que busca oferir una assistència centrada en la persona i reduir al màxim / eliminar les mesures terapèutiques restrictives, promovent el suport entre iguals, així com eliminar l’estigma associat a l’hospitalització.

SafeWards és un model d’atenció basat en drets, que parteix del reconeixement que el conflicte i la coerció es retroalimenten, treballant en diversos aspectes de la relació terapèutica, la convivència, l’entorn físic, etc., amb la intenció de reduir / eliminar totes dues barreres a la recuperació. El HUGTIP compte amb el primer equip de professionals de l’Estat espanyol format en el model SafeWards.

Activament Catalunya Associació, és una  entitat autogestionada per persones usuàries i ex usuàries de serveis de salut mental ha estat convidada a formar part d’aquest equip que implementarà i avaluarà el projecte.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content