Activament convoca la 2a edició del Concurs de Relats Breus sota el tema ‘L’art per a la transformació social’

Els escrits es poden enviar fins el 2 de setembre

cartell concurs relats breus activament salut mental
Cartell del concurs de relats breus // Foto: Activament

Fins el proper 2 de setembre està obert el termini per presentar escrits per la 2a edició del Concurs de Relats Breus d’Activament, obert a totes les persones i que enguany es celebra sota el tema ‘L’art per a la transformació social’.

En la obra presentada cal incidir en l’expressió a través de l’art com un camí cap a la superació de dificultats i una forma de vehicular el malestar. D’aquesta manera es vol mostrar la integració de les arts com una eina per a plantejar i donar sortida a problemes socials.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’art és un context i una eina que promou l’empoderament, l’autoconeixement i l’empatia. L’art, entès com una oportunitat pel creixement personal i col·lectiu, és espai per desencadenar processos de resiliència.

El lliurament de premis es realitzarà el proper 25 d’octubre en una cerimònia que tindrà lloc  a Barcelona coincidint amb les celebracions del mes de la salut mental.

BANER_300X250

Les Bases del Concurs especifiquen que els relats no podran superar les 10 pàgines d’extensió. Els treballs es poden enviar a art@activament.org

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*