Activament convoca la 2a edició del Concurs de Relats Breus sota el tema ‘L’art per a la transformació social’

Els escrits es poden enviar fins el 2 de setembre

cartell concurs relats breus activament salut mental
Cartell del concurs de relats breus // Foto: Activament

Fins el proper 2 de setembre està obert el termini per presentar escrits per la 2a edició del Concurs de Relats Breus d’Activament, obert a totes les persones i que enguany es celebra sota el tema ‘L’art per a la transformació social’.

FREEFORMSTYLE-600X300

En la obra presentada cal incidir en l’expressió a través de l’art com un camí cap a la superació de dificultats i una forma de vehicular el malestar. D’aquesta manera es vol mostrar la integració de les arts com una eina per a plantejar i donar sortida a problemes socials.

banner_300x200_entrenuvols

L’art és un context i una eina que promou l’empoderament, l’autoconeixement i l’empatia. L’art, entès com una oportunitat pel creixement personal i col·lectiu, és espai per desencadenar processos de resiliència.

El lliurament de premis es realitzarà el proper 25 d’octubre en una cerimònia que tindrà lloc  a Barcelona coincidint amb les celebracions del mes de la salut mental.

Les Bases del Concurs especifiquen que els relats no podran superar les 10 pàgines d’extensió. Els treballs es poden enviar a art@activament.org

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*