Diumenge, 4 juny 2023
Diumenge, 4 juny 2023
IniciInclusió SocialAcord de la Fundació Grup SIFU i l’Escola Superior de Música Reina...

Acord de la Fundació Grup SIFU i l’Escola Superior de Música Reina Sofía per afavorir la integració de músics amb discapacitat

Oferirà a les persones del col·lectiu la possibilitat de cursar estudis musicals en el centre en cas de ser seleccionades en les audicions

acord integració músics amb discapacitat
Julia Sánchez i Hilario Albarracín durant la signatura de l’acord de col·laboració // Foto: Fundació Grup SIFU

La Fundació Grup SIFU i l’Escola Superior de Música Reina Sofía, han signat un acord de col·laboració per a la promoció del col·lectiu de persones amb discapacitat, oferint a les persones del col·lectiu l’oportunitat de cursar estudis musicals a l’Escola Superior de Música Reina Sofia en cas de ser seleccionades al procés d’audicions que organitza.

L’acord, que s’ha signat aquest dimecres a Madrid, té com a objectiu treballar per la integració social i laboral del col·lectiu de persones amb diversitat funcional, especialment a través de l’art. En aquest sentit, el conveni incorpora altres accions com ara la col·laboració amb el programa d’emprenedoria i innovació social de l’Escola Superior de Música Reina Sofia i el programa de beques artístiques SuperArte de la Fundació Grupo SIFU.

anunci guies d'arrel

A més, el director artístic de “La Gala més IN”, el músic Oriol Saña, col·laborarà a la jornada ‘Emprendre i innovar en la música clàssica’, organitzada per l’Escola el proper 20 d’octubre de 2022. Així mateix, ambdues entitats treballaran a l’assessorament mutu en temes de diversitat funcional relacionats amb la música, així com en matèria d’accessibilitat per convertir l’Escola Superior de Música Reina Sofia en un centre inclusiu per a persones amb discapacitat.

Durant la signatura de l’acord, el vicepresident de la Fundació Grup SIFU, Hilario Albarracín, ha subratllat “la importància d’aquest tipus de col·laboracions, que permeten seguir impulsant la integració social i laboral dels artistes amb discapacitat, a través del treball conjunt amb entitats tan rellevants a l’àmbit de la música com l’Escola Superior de Música Reina Sofia”.

En aquesta mateixa línia, Julia Sánchez, CEO de l’Escola, ha expressat que “la inclusió és un dels pilars del compromís social de l’Escola, en què fa anys que treballem amb diferents col·lectius ia diferents nivells. A més, aquest acord suposa un pas més i ens permet continuar avançant en el nostre objectiu de superar les barreres per oferir a tots els joves amb talent la possibilitat d’accedir a una educació musical de màxim nivell”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content