Dijous, 2 desembre 2021
IniciEntitatsAcord de la Federación ASEM i la SEN per fomentar el coneixement...

Acord de la Federación ASEM i la SEN per fomentar el coneixement i divulgació de les malalties neuromusculars

acord sen asem divulgació coneixment malalties neuromusculars
Mónica Suárez Felgueroso, de la Federación ASEM i el Dr. Exuperio Díez Tejedor, president de la SEN // Foto: Federación ASEM

La Sociedad Española de Neurologia (SEN) i la Federación Española de Enfermedades Neuromusculares (Federación ASEM), a la que pertany ASEM Catalunya, ha signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar iniciatives que propicien el coneixement i assessorament als professionals de les ciències de la salut i de facilitar la garantia social de la seva formació.

A més, les dues entitats s’han compromés a treballar en el disseny d’estratègies de divulgació i assessorament sobre les malalties neuromusculars, per beneficiar no només als seus associats sinó també a les persones i famílies que atenen.

fiare banca etica crowdfunding

Per a fer-ho possible, SEN i la Federación ASEM intercanviaran a partir d’ara informació que pugui ser d’interès als objectius d’ambdues associacions, així com desenvolupar accions encaminades a potenciar la formació dels seus associats, el desenvolupament d’activitats d’investigació, així com la celebració de seminaris, cursos i conferències sobre els temes d’interès comú.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES