Dimarts, 30 abril 2024
spot_img
IniciCULTURAL'OBC i Dincat celebren un taller del projecte Mosaic de Sons a...

L’OBC i Dincat celebren un taller del projecte Mosaic de Sons a L’Auditori

auditori barcelona
El taller es va celebrar a la sala 4 de l’Auditori // Foto: L’Auditori

Dijous 14 de juliol l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i Dincat Plena Inclusió (Federació Catalana de la Discapacitat Intel·lectual) van celebrar el taller del projecte Mosaic de Sons, que va tenir lloc a la sala 4 de L’Auditori.

Mosaic de Sons és un programa estatal impulsat per l’Associació Espanyola d’Orquestres Simfòniques, Plena Inclusió i la Fundació BBVA per descobrir i potenciar l’expressió i creativitat de les persones amb discapacitat intel·lectual. El projecte entén la música com una eina d’inclusió social i compta amb la participació de 14 orquestres, entre les quals l’OBC, 140 músics i personal de les orquestres i prop de 230 persones amb discapacitat intel·lectual.

Durant tot l’any, músics de les diferents orquestres estan treballant amb persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant exercicis de percussió, ritme i corda. Els participants desenvolupen microcomposicions al voltant de La flor más grande del mundo d’Emilio Aragón, que se sumen a l’obra original.

Totes les orquestres estrenaran les peces resultants en temporada. El concert d’estrena de l’OBC serà al febrer, dirigit per Kazushi Ono, dins la temporada estable de l’orquestra a L’Auditori. Les persones amb discapacitat intel·lectual estaran integrades en la formació.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

4 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content