8e Jornada sobre la Xarxa a debat “La xarxa de salut mental: mites i realitats”

Es celebra al Col·legi de Metges de Barcelona el 26 de febrer

col·legi de metges jornada salut mental
El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona serà la seu de la Jornada // Foto: Imatge d’arxiu

La Fundació Congrés Català de Salut Mental (CCSM) i l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental (ACPSM – AEN Catalunya) organitzen el divendres 26 de febrer la 8a jornada sobre la Xarxa a debat; “La xarxa de salut mental: mites i realitats”.

L’acte se celebrarà a la sala d’actes del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona i comptarà amb la presència de Joan Canimas, coordinador científic de l’Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social. A més, posteriorment diversos professionals debatran en una taula rodona sobre la seva responsabilitat en la seva praxi.

BANER_300X250

En el programa de la jornada està prevista una conferència sobre “L’ètica aplicada com a instrument de resistència en l’àmbit de la salut mental” que serà una reflexió entorn als canvis socials i els mites que genera i que configuren l’expectativa de la societat en relació als professionals de la xarxa de salut mental.

Després es farà una taula rodona sobre “La Responsabilitat dels professionals” on s’analitzaran les pressions que viuen els professionals i les solucions immediates, parcials i simptomàtiques que poden adoptar. Els professionals tenen una responsabilitat fonamental en fer equip i en vitalitzar les disponibilitats existents per a treballar en xarxa.

En la jornada hi col·laboren: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i Col·legi de Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*