Dimecres, 19 gener 2022
IniciInclusió Social8e Jornada sobre la Xarxa a debat “La xarxa de salut mental:...

8e Jornada sobre la Xarxa a debat “La xarxa de salut mental: mites i realitats”

col·legi de metges jornada salut mental
El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona serà la seu de la Jornada // Foto: Imatge d’arxiu

La Fundació Congrés Català de Salut Mental (CCSM) i l’Associació Catalana de Professionals de Salut Mental (ACPSM – AEN Catalunya) organitzen el divendres 26 de febrer la 8a jornada sobre la Xarxa a debat; “La xarxa de salut mental: mites i realitats”.

L’acte se celebrarà a la sala d’actes del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona i comptarà amb la presència de Joan Canimas, coordinador científic de l’Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social. A més, posteriorment diversos professionals debatran en una taula rodona sobre la seva responsabilitat en la seva praxi.

En el programa de la jornada està prevista una conferència sobre “L’ètica aplicada com a instrument de resistència en l’àmbit de la salut mental” que serà una reflexió entorn als canvis socials i els mites que genera i que configuren l’expectativa de la societat en relació als professionals de la xarxa de salut mental.

Després es farà una taula rodona sobre “La Responsabilitat dels professionals” on s’analitzaran les pressions que viuen els professionals i les solucions immediates, parcials i simptomàtiques que poden adoptar. Els professionals tenen una responsabilitat fonamental en fer equip i en vitalitzar les disponibilitats existents per a treballar en xarxa.

En la jornada hi col·laboren: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i Col·legi de Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content