El projecte de voluntariat europeu de Sant Tomàs premiat amb el segell “Talento Jove INJUVE”

Atorgat per l’Institut Joventut d’Espanya

Premi segell Talento Joven Sant Tomàs
El segell és un reconeixement a organitzacions que fan desenvolupament del talent // Foto: Sant Tomàs

El projecte de voluntaris europeus “Volunteer in Sant Tomàs: very capable people” de Sant Tomàs ha estat premiat amb el segell “Talento Joven INJUVE” atorgat per l’Institut de Joventut d’Espanya, considerant-lo un exemple de bones pràctiques en termes de voluntariat, formació, emprenedoria, inclusió social i mobilitat internacional.  

El segell és un reconeixement a programes o organitzacions que treballen pel desenvolupament del talent i el potencial de la població jove.

BANER_300X250

L’entitat, que rebia la notícia el 26 de gener, acull des del passat setembre set voluntaris internacionals que estaran durant deu mesos a l’entitat i que estan portant a terme tasques de suport a l’escola l’Estel, als Centres Ocupacionals, al servei de lleure i esport Club Car i al servei de formació i inserció laboral Eina.  

Des de Sant Tomàs fan una valoració molt positiva d’aquests primers mesos. Per una banda, els joves internacionals tenen l’oportunitat de formar-se i conèixer de primera mà una entitat amb més de 50 anys d’experiència en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual. D’altra banda, les persones ateses a l’entitat poden conèixer joves d’arreu del món i gaudir d’una experiència intercultural molt enriquidora.

Davant dels bons resultats, l’entitat, que té la intenció de seguir participant en futures convocatòries dels programes de voluntariat internacional, està donant a conèixer el seu projecte a altres organitzacions del sector.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*