Luz de Gas i Fundació Ludàlia commemoren el 10è aniversari de les sessions de discoteca per a persones discapacitat intel·lectual

En una sessió especial que es farà el 15 de febrer

sessions discoteca luz de gas discapacitat intel·lectual
L’any passat van passar per la discoteca 4.341 persones amb discapacitat intel·lectual // Foto: Fundació Ludàlia

El proper dijous 15 de febrer la Fundació Ludàlia celebrarà una festa emblemàtica a la Sala Luz de Gas de Barcelona per commemorar el desè aniversari de les sessions de discoteca per a persones amb discapacitat intel·lectual que l’entitat celebra a aquesta mítica sala els diumenges a la tarda.

L’acte, que començarà a les 20:30h, tindrà com a convidat al grup musical PorFinViernes, que sempre actua de manera solidària i amenitzarà la vetllada tocant cançons que tots hem ballat en alguna ocasió. Durant la celebració se sortejaran regals per als assistents i hi haurà diferents sorpreses.

BANER_300X250

Durant aquests anys, cada diumenge Ludàlia ha pogut oferir sessions de discoteca totalment normalitzades, amb el suport de sis educadors de la Fundació que ajuden a dinamitzar l’activitat. A més, una vegada al mes, s’organitza un esdeveniment especial, com un concert, una masterclass de ball o una celebració d’un dia puntual com Carnaval o Halloween. En aquestes ocasions, l’assistència pot arribar fins a les 160 persones. Cal destacar que el 2017 van passar per la discoteca més de 4.341 persones, i 67 reserves de grups de diferents entitats que treballen per la discapacitat intel·lectual.

A més de les sessions de discoteca, Ludàlia potencia cada dia l’oci i la cultura de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant tallers (dansa, cuina, teatre, fotografia, informàtica, autogestors), viatges i diferents activitats de cap de setmana.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*