Jornada d’esport i discapacitat a l’INEFC per viure l’esport amb persones amb altres capacitats

El 4 de desembre dins la II Setmana Acadèmica del curs 2017-2018

jornada inefc esport persones discapacitat
A la jornada s’hi practicaran diferents modalitats d’esport adaptat // Foto: FCEDF

El proper dilluns 4 de desembre, dins del marc de la II Setmana Acadèmica del curs 2017‐2018, a l’INEFC de Barcelona s’organitza la Jornada d’esport i discapacitat, esdeveniment coordinat pel professorat de les assignatures “Principis i bases de l’ensenyament de l’Activitat Física i l’Esport Adaptat” i “Recursos didàctics en l’Educació Física i l’esport adaptat” on col.labora la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

L’objectiu de la Jornada és oferir al col∙lectiu de l’INEFC (Alumnat, PAS I PDI) l’oportunitat de viure, d’una manera més propera i real, l’activitat física i l’esport amb persones amb altres capacitats. Tot això, participant en diverses activitats esportives adaptades i inclusives amb esportistes amb discapacitat intel∙lectual, sensorial i física.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

S’inaugurarà la Jornada amb una conferència sobre l’evolució de les barreres arquitectòniques des de Barcelona’92. Posteriorment hi hauran diferents activitats esportives com boccia, rugbi adaptat, volei terra, slalom entre d’altres, i es clourà la jornada amb una masterclass de ioga.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*