Jornada d’esport i discapacitat a l’INEFC per viure l’esport amb persones amb altres capacitats

El 4 de desembre dins la II Setmana Acadèmica del curs 2017-2018

jornada inefc esport persones discapacitat
A la jornada s’hi practicaran diferents modalitats d’esport adaptat // Foto: FCEDF

El proper dilluns 4 de desembre, dins del marc de la II Setmana Acadèmica del curs 2017‐2018, a l’INEFC de Barcelona s’organitza la Jornada d’esport i discapacitat, esdeveniment coordinat pel professorat de les assignatures “Principis i bases de l’ensenyament de l’Activitat Física i l’Esport Adaptat” i “Recursos didàctics en l’Educació Física i l’esport adaptat” on col.labora la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

L’objectiu de la Jornada és oferir al col∙lectiu de l’INEFC (Alumnat, PAS I PDI) l’oportunitat de viure, d’una manera més propera i real, l’activitat física i l’esport amb persones amb altres capacitats. Tot això, participant en diverses activitats esportives adaptades i inclusives amb esportistes amb discapacitat intel∙lectual, sensorial i física.

S’inaugurarà la Jornada amb una conferència sobre l’evolució de les barreres arquitectòniques des de Barcelona’92. Posteriorment hi hauran diferents activitats esportives com boccia, rugbi adaptat, volei terra, slalom entre d’altres, i es clourà la jornada amb una masterclass de ioga.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*