Divendres, 26 novembre 2021
HomeInclusió SocialVàlida sin barreras serà un any més patrocinador oficial de la secció...

Vàlida sin barreras serà un any més patrocinador oficial de la secció esportiva de MIFAS

válida sin barreres patrocinador secció esportiva mifas
Francesc Nonó (esquerra) i Albert Carbonell // Foto: Grup MIFAS

Válida sin barreras, empresa especialitzada en solucions per l’accessibilitat i l’Associació MIFAS, van renovar ahir per sisè any consecutiu l’acord de col·laboració de patrocinar la secció esportiva de l’entitat gironina. Gràcies a aquest acord, Válida sin barreras continuarà sent el patrocinador oficial de l’equip de bàsquet en cadira de rodes i la secció de boccia de MIFAS.

Aquesta temporada, Válida sin barreras CB MIFAS, l’equip de bàsquet en cadira de rodes de l’entitat, disputarà a la Segona Divisió de la Lliga Espanyola, competició que s’iniciarà el mes de novembre i en què hi participen sis equips d’arreu d’Espanya. La formació participa també a la Lliga Catalana Nivell 1, formada per cinc equips catalans. L’equip juga els seus partits a casa, el diumenge a les 12h, al Pavelló de Girona Fontajau.

diari-discapacitat-300x250e

Pel que fa a la boccia, disciplina paralímpica practicada per persones amb paràlisis cerebral o discapacitat física severa, MIFAS compta amb les figures de Vasile Agache i Ramon Prats, primer i segon classificat respectivament del campionat d’Espanya individual i per parelles en la categoria BC4 i Xavier Pujols, primer classificat per equips de boccia BC1. 

El patrocini signat per Francesc Nonó, gerent de Válida sin barreras i Albert Carbonell, president de Grup MIFAS és per a la temporada 2017-18 amb l’objectiu de donar suport econòmic a l’equip de bàsquet en cadira de rodes i a la boccia de la Secció Esportiva de l’entitat, obrint portes a futures col·laboracions a favor del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES