526 nens i joves amb discapacitat tindran activitats de vacances d’estiu a Barcelona

Dins de la campanya de l’Ajuntament ‘T’estimo molt’

activitats vacances d'estiu
Comença la campanya d’estiu ‘T’estimo molt’ // Foto: Imatge cedida per Ajuntament de Barcelona

Un total de 526 nens i joves amb discapacitat participaran enguany en 212 activitats de vacances d’estiu de la campanya ‘T’estimo molt’ de l’Ajuntament de Barcelona. Per això, el consistori posarà a disposició de les famílies a 454 monitors de suport, que suposaran una despesa de 452.283 euros, unes xifres que poden variar al llarg de l’estiu.

Es portaran a terme ‘casals’ específics per a persones amb diversitat funcional dirigits a nens i joves fins els 21 anys com a novetat en aquesta campanya, que manté la cobertura de la demanada del servei de monitors especialitzats per atendre als nens amb discapacitat física, psíquica o sensorial en altres activitats.

En total l’Ajuntament de Barcelona ha atorgat 15.178 ajudes econòmiques per a activitats de vacances d’estiu de la campanya ‘T’estimo molt’, que compta amb més de 92.000 inscrits. Aquestes ajudes representen un 39% més que les que es van atorgar l’any passat, mentre que el pressupost previst per cobrir les beques sol·licitades han augmentat fins els 2,7 milions d’euros, un 35% més que al 2015.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*