La Fundació Ires lluita contra l’exclusió social a través de la campanya Hotel Invisible

Amb cada nit de reserva l’usuari aporta 3 euros a projectes socials

hotel invisible
La campanya de la Fundació IRes vol evitar l’exclusió social // Foto: Imagen cedida per DIXIT

La Fundació IRes amb el suport del Gremi d’Hotels de Barcelona ha llançat una campanya sota el nom Hotel Invisible amb l’objectiu de lluitar contra l’exclusió social a la capital catalana. Per aconseguir-ho la iniciativa vol conscienciar i recaptar fons per ajudar a les persones que viuen situacions de pobresa, violència, manca d’oportunitats o desemparament.

Des del lloc web es convida a persones usuàries a reservar una habitació (de manera simbòlica) a l’hotel, que està ple d’habitacions que reflecteixen la realitat social. Així es pot trobar l’habitació al ras, contra la pobresa; l’habitació dels cops, contra la violència; o l’habitació sense futur, per als joves sense oportunitats ni esperança.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La idea és aconseguir reservar totes aquestes habitacions per poder acabar amb aquest tipus de situacions. Amb cada nit de reserva l’usuari aporta 3€ a quatre projectes que la Fundació Ires té en marxa per ajudar a les persones en risc d’exclusió social:

Aferra’t: Es tracta d’una iniciativa adreçada a la millora de les condicions de vida i d’ocupabilitat de persones que es troben en situació de pobresa.

BANER_300X250

Casals en Família: La finalitat d’aquest projecte és que les mares i els pares donin una atenció educativa i afectiva adequada als seus fills i filles. Està adreçat a famílies en situació de risc social.

Fils: L’objectiu és empoderar les persones que viuen o han viscut una situació de violència per tal que adoptin un paper actiu en la millora del seu benestar.

Click: És un projecte per a joves en risc d’exclusió on es fomenten les pròpies potencialitats i l’autonomia per tal de desenvolupar de forma integral el seu recorregut formatiu, laboral i personal i dissenyar-se un camí vital.

Des de la posada en marxa, ara fa dos mesos, l’Hotel Invisible ha rebut el suport de més de 100 participants: empreses, hotels i particulars. L’hotel seguirà obert durant tot el 2016 amb l’objectiu de reservar totes les habitacions per poder acabar amb l’exclusió social a Barcelona.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*