ONCE Catalunya inaugura la mostra ‘El racó d’en Tete’ en homenatge a la figura de Tete Montoliu

Amb motiu del vintè aniversari de la seva mort

Ignasi Terraza homenatge tete montoliu
El pianista barcelonès Ignasi Terraza estarà en aquest homenatge // Foto: ONCE

L’ONCE Catalunya retrà homenatge a figura de Tete Montoliu el proper dimarts 28 de març -el mateix dia que va néixer l’any 1933- amb motiu de vintè aniversari de la seva mort, ja que l’artista ens va deixar el 24 d’agost de 1997.

L’homenatge, que començarà a les 18:30 h serà per partida doble. Primer, amb la inauguració al Hall de l’Auditori ONCE Catalunya de l’exposició permanent ‘El Racó d’en Tete’, que és un recull d’objectes personals del genial músic, entre els que destaquen el seu piano, un vestit amb el que actuava, caricatures, cartells dels seus concerts, cartes particulars, caràtules dels seus discos, premis i medalles, com la Creu de Sant Jordi o la insígnia d’or i brillants del Barça.

BANER_300X250

Tot just després, amb el Concert d’homenatge a Tete Montoliu amb l’Ignasi Terraza Trio, que comptarà amb l’actuació de Sílvia Pérez Cruz. L’acte serà presidit per Santi Vila, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya i comptarà amb l’assistència de Montserrat García-Albea, vídua d’en Tete i part de la seva família.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*