Concentració a Barcelona per reclamar un urbanisme de plataforma única i uns carrers segurs

Organitzada per la plataforma Carrers per a tothom

 

 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600
cartell concentració urbanisme carrers segurs
La concentració serà el proper dissabte 18 de març a les 11h // Foto: Carrers per a tothom

La plataforma Carrers per a tothom, formada per diverses entitats, ha convocat pel proper dissabte 18 de març una concentració a Barcelona per reclamar un urbanisme de plataforma única (carrers sense voreres) i uns carreres més accessibles per a tothom, on les persones cegues, amb discapacitat motriu, persones grans, nens, etc. puguin anar sense cap perill.

La concentració serà a les 11 hores al Passeig de Gràcia davant del Palau Robert (metro Diagonal L3 i L5, Ferrocarrils de la Generalitat, estació Provença). Serà una acció reivindicativa, creativa i agredolça amb alguna sorpresa, per donar visibilitat a aquesta problemàtica de la ciutat. Els organitzadors han preparat una Manifest que les entitats que ho desitgin podran signar.

BANER_300X250

D’altra banda, els organitzadors han aprofitat per donar a conèixer la aplicació mòbil Blind Wiki, un projecte de la comunitat on els ciutadans amb pèrdua de visió comparteixen la seva pròpia experiència en una acció tecnològica per mapejar les plataformes úniques perilloses de Barcelona.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*