L’OSV presenta a Sabadell els concerts que oferirà dins el projecte “Mosaico de Sonidos”

Hi participaran 17 persones amb discapacitat intel·lectual

mosaico de sonidos concerts discapacitat intel·lectual
A la presentació es podrà veure el principi d’un assaig del concert // Foto: Dincat

El proper dimarts 14 de març a les 10:15h es presentarà en roda de premsa els dos concerts de l’Orquestra Simfònica del Vallès amb “Mosaico de Sonidos”, un projecte social que integra orquestres simfòniques i persones amb discapacitat intel·lectual, i que es va iniciar fa més d’un any i impulsat per l’AEOS (Associació Espanyola d’Orquestres Simfòniques), Plena Inclusión i la Fundación BBVA.

En aquests concerts un total de 17 persones amb discapacitat intel·lectual compartiran escenari amb l’Orquestra Simfònica del Vallès en dos concerts a Sabadell (24 març, La Faràndula) i Barcelona (25 març, Palau de la Música Catalana) que significaran la cloenda d’aquest projecte. Estrenaran l’obra La flor más grande del mundo, una peça musical d’Emilio Aragón basada en el conte homònim del Premi Nobel José Saramago.

BANER_300X250

En finalitzar la presentació, es podrà presenciar l’inici de l’assaig amb els músics de l’OSV i els col·lectius participants. Durant 20 minuts aproximadament, es podran fer fotos de l’assaig, parlar amb els músics i participants i, en definitiva, copsar la tasca de desenvolupament personal i d’integració social que s’està portant a terme des de febrer de 2016 en aquest projecte en què participen 14 orquestres simfòniques de tot l’Estat Espanyol i 228 persones amb discapacitat intel·lectual.

L’acte, que es farà a la seu de l’OSV a Sabadell, comptarà amb la presència de Montserrat Chacon, Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernández, Regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell, Òscar Lanuza, gerent de l’Orquestra Simfònica del Vallès, Pau Vilaseca, representant de la Junta de DINCAT i els músics de l’OSV que han conduït els tallers i els seus participants provinents de les entitats socials Xalest, Andi, Cipo i Atendis.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*