El portal Disjob va incorporar més de 4.000 persones amb discapacitat al mercat laboral el 2016

Va guanyar també el Premi Seres a l’empresa més inclusiva

adfocet centre especial treball osona
El portal s’ha convertit en un referent al sector de la discapacitat // Foto: ADFO

Més de 4.000 persones amb discapacitat es van incorporar al mercat laboral l’any 2016 gràcies a Disjob, la web d’ocupació especialitzada en aquest col·lectiu. Aquesta xifra suposa un 100% més que a l’any 2015, i converteix aquest portal en líder a nivell nacional en contractació de personal amb discapacitat.

Per altra banda l’any 2016 va ser especialment destacat per Disjob, ja que es va adjudicar el Premi Seres a l’empresa més inclusiva.

Per al 2017 Disjob té com a objectius ampliar la seva quota de mercat al posting d’ofertes de feina per a persones amb discapacitat i incrementar la seva cartera de serveis per convertir-se en una empresa 360 graus al sector de la discapacitat.

En aquest sentit, Rosa Cuartero, CEO i fundadora de Disjob, ha senyalat que “estem molt satisfets pels resultats obtinguts el passat 2016, que ens ha permès realitzar un salt qualitatiu, ajudant a moltes persones que fins a la data veien molt llunyana l’opció de treballa, i que gràcies a la nostra plataforma tecnològica ha passat a ser una realitat tangible”.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*