Les 4 federacions catalanes de l’esport adaptat organitzen la V Jornada Inclusiva de Barcelona

Se celebra el proper 4 de novembre a l’Arc de Triomf

federacions esport adaptat jornada inclusiva
La jornada aplegarà una dotzena de modalitats esportives // Foto: FCEDF

L’Arc de Triomf de Barcelona serà l’escenari el proper dissabte 4 de novembre de la V Jornada Inclusiva, un esdeveniment que té l’objectiu de divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat.

L’esdeveniment vol promoure la pràctica de l’esport entre el col·lectiu de ciutadans i ciutadanes amb discapacitat generant una situació d’igualtat de condicions amb la resta de població. També pretén aportar informació al públic assistent sobre les diferents modalitats esportives que poden practicar les persones amb discapacitat per promoure la pràctica de l’esport adaptat.

banner_dental

La jornada, que està inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, està organitzada per les quatre federacions que aglutinen l’esport adaptat: la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual-Acell i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

La cinquena edició estarà oberta a la participació de persones amb i sense discapacitat en dotze modalitats esportives diferents: bàsquet CR, hoquei CRE, tennis, petanca, boccia, esgrima, eslàlom, ciclisme, atletisme, voleibol, rugbi adaptat i futbol. Cadascuna d’aquestes estacions formarà una àrea independent i estarà coordinada per tècnics especialistes i personal voluntari que les dinamitzaran.

En aquesta edició i, coincidint amb el 25è Aniversari dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92 es farà un petit homenatge a tots els esportistes catalans que van participar en aquest històric esdeveniment a la nostra ciutat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*