39a edició de la Jornada Escolar de natació per infants amb discapacitat intel·lectual a El Prat de Llobregat

Hi participen 182 esportistes entre 8 i 20 anys

jornada escolar natació discapacitat intel·lectual prat llobregat
La jornada es disputa un any més a la piscina CEM Fondo d’en Peixo // Foto: Special Olympics Catalunya

Un total de 182 esportistes entre 8 i 20 anys amb discapacitat intel·lectual participaran aquest dijous 15 de novembre a la 39a edició de la Jornada Escolar de natació que tindrà lloc a les instal·lacions de la piscina CEM Fondo d’en Peixo de El Prat de Llobregat organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya.

Els esportistes pertanyen a 12 escoles d’educació especial de diferents llocs de Catalunya. Es disputaran diferents sèries amb varies proves distribuïdes per nivell i també hi hauran proves adaptades per tal que tots els esportistes amb discapacitat intel·lectual puguin participar d’aquesta jornada esportiva i adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits.

BANER_300X250

La Federació ACELL amb la col·laboració de l’Ajuntament de El Prat de Llobregatla Fundació Cruyff, la Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya organitzen, com en edicions anteriorsaquesta 39a edició de la Jornada Escolar de Natació. 

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*