La discapacitat estarà present al cicle de conferències de DIXIT Tarragona 2017

Arrenca el programa el proper 17 de febrer

logo dixit conferències
Logo DIXIT cat // Foto: Imatge extreta del web dixit.gencat.cat

El proper 17 de febrer arrenca el cicle semestral d’activitats a DIXIT Tarragona amb una conferència sobre l’educació dels fills sense la utilització del càstig. La psicòloga Rosa Jové donarà les claus per entendre les causes del càstig i conèixer les conseqüències que pot tenir en la vida adulta.

DIXIT Tarragona va néixer amb l’objectiu d’obrir canals de participació i esdevenir un punt de referència en la interacció amb les entitats i les persones que són agents actius en la difusió, l’intercanvi i la creació de coneixement. Durant aquest 2017, torna a oferir un seguit d’activitats adreçades, principalment, als i les professionals de l’àmbit d’afers socials del territori.

BANER_300X250

El cicle, que s’estendrà fins al mes de juny, acollirà conferències i presentacions sobre temes com la diversitat religiosa, el suïcidi, la discapacitat o el xantatge emocional, entre d’altres. La programació completa del cicle de conferències per al primer semestre de 2017 és la següent:

  • 17 de febrer. Educar sense castigarRosa Jové. Llicenciada en psicologia, especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil.
  • 17 de març. La diversitat religiosa a CatalunyaActe organitzat amb la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*