La FECPC és designada per organitzar el BISFed European Regional Open del 2017

Tindrà lloc del 9 al 16 d’abril a Sant Cugat del Vallès

bisfed-regional-open-boccia
Imatge de la celebració de l’edició de 2015 // Foto: FECPC

La Federació Esportiva Catalana de Persones amb Paràlisi Cerebral (FECPC) ha estat designada per la BISFed, la Federació Internacional paralímpica que treballa per al desenvolupament i la promoció de la Boccia, per organitzar el BISFed European Regional Open del 2017 que tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès del 9 al 16 d’abril de 2017.

La bona rebuda que va mostrar la ciutat de Sant Cugat a la I Boccia European Continental Cup del 2015 i el bon treball organitzatiu de la ciutat conjuntament amb la FECPC, han fet que la candidatura hagi estat de nou seleccionada per organitzar aquesta prova del calendari oficial paralímpic.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’esdeveniment tot i tenir unes dimensions relativament més petites que la Boccia European Continental Cup del 2015, comptarà amb la participació de vuit equips de parelles i equips, i vuit participacions individuals en cadascuna de les categories de joc (BC1, BC2, BC3 i BC4) dels diferents països europeus.

A més es tracta d’un Open de Boccia internacional i puntuable per al rànquing general de BISFed que dóna accés als campionats del món del 2018.

BANER_300X250

La FECPC és una entitat amb una dilatada experiència en l’organització d’esdeveniments que porta des del 2004 promovent l’esport adaptat a l’àmbit internacional i donant a conèixer també enfora la feina que es duu a terme des de la Federació en l’àmbit local.

Així, la Federació Catalana ja va organitzar l’anterior europeu de boccia l’abril del 2015; la Boccia European Continental Cup, a Sant Cugat del Vallès; i enguany i amb èxit de participació, l’IFCPF Pre-Paralympic Tournament (Salou, 30 d’Abril – 7 Maig del 2016), un torneig internacional de futbol 7 previ als Jocs Paralímpics de Rio del 2016.

Recentment, ha organitzat també la 2016 CPISRA & IFCPF General Assembly, on es van trobar una cinquantena de directius d’associacions esportives d’arreu del món entre el 9 i el 12 de novembre a Sant Cugat.

Ja en el 2014 la CPISRA, l’Associació Internacional esportiva que treballa per al desenvolupament de l’esport adaptat, va confiar en la FECPC per a l’organització de l’Assemblea del 2014, també a Sant Cugat del Vallès i amb la participació de vint-i-cinc delegats de diferents països.

També, el 2013 la FECPC va estar al capdavant de la I CPISRA Intercontinental Cup de Football 7. Aquesta va reunir en tres seus de competició a setze equips provinents de diferents països i es va comptar amb el suport de dos-cents voluntaris.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*