Concert de la inclusiva Banda Unió Musical de Tarragona per celebrar Santa Cecília

Dissabte 26 de novembre a les 19h al Teatre Tarragona

concert-bumt-festivitat-santa-cecilia
L’orquestra va néixer l’any 1993 com a banda de la ciutat // Foto: BUMT

Aquest dissabte 26 de novembre a les 19 hores la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) celebrarà la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb un concert que els seus músics oferiran al Teatre de Tarragona.

Aquest serà l’acte principal de les diferents activitats socials i musicals que la BUMT realitzarà durant aquests dies. Es tracta d’un concert molt especial per la BUMT, ja que compta amb les quatre formacions musicals de l’entitat: la Banda Infantil, la BigBand BUMT, la Banda Juvenil i la Banda Simfònica. També perquè es donarà la benvinguda oficial als nous músics que s’han incorporat aquest any a la Banda Simfònica. Algunes de les peces que s’interpretaran són Amics per sempre, de Los Manolos; Swing dixie, de Rob Ares; The Gladiator, de John Philip Sousa; o The Count of Monte Cristo, d’Otto M. Schwarz, entre moltes altres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest concert servirà també a la BUMT per agrair als socis, institucions, i entitats col·laborades, així com a tots els tarragonins, el suport rebut. Les entrades es poden aconseguir a la web Tarracoticket o bé a les taquilles del Teatre Metropol.

La BUMT va néixer a Tarragona el 1993, fruit de la iniciativa d’un jove grup d’estudiants de musica i alguns músics veterans, amb la intenció de crear un espai per a tocar en grup i oferir la seva música com a ciutat. Actualment, les principals actuacions de la BUMT, formada per una setantena de músics, són en dies assenyalats de Tarragona, com Sant Magí o Santa Tecla, i també en els concerts de Primavera, Santa Cecília o Nadal, entre d’altres.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*