La IV Jornada Inclusiva de Barcelona és tot un èxit de participació ciutadana

Durant tot el matí van interactuar persones amb i sense discapacitat

participacio-jornada-inclusiva-esport-adaptat
A la jornada van assistir diverses autoritats relacionades amb l’esport adaptat // Foto: FCEDF

Ahir es va celebrar al Passeig Lluís Companys de Barcelona la IV Jornada Inclusiva amb la participació de moltíssima gent que van poder gaudir durant tot el matí de l’experiència de practicar diferents esports adaptats en primera persona.

Aquesta jornada, inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, i organitzada per les quatre federacions que aglutinen l’esport adaptat: la F.C. d’Esports per a Cecs, la F.E.C. de Paralítics Cerebrals, la Federació ACELL i la F.C. d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, té l’objectiu de divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i donar-li un enfoc inclusiu per tal de que puguin interactuar a la vegada persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant els mateixos esports.

BANER_300X250

Durant tota la jornada els visitants van poder practicar i viure en primera persona esports adaptats com el tennis, esgrima, bàsquet i hoquei en cadira de rodes, boccia, quadrubgi o volei entre d’altres esports. Totes les estacions esportives de la Jornada estaven dirigides i dinamitzades per tècnics i esportistes de diferents Clubs de les Federacions organitzadores.

La iniciativa va comptar amb la presència de diverses autoritats com David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Santi Siquier i el President de l’UFEC, Gerard Esteve, que van estar acompanyats dels presidents de les Federacions organitzadores i altres dirigents i personalitats del món de l’esport.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*