Dissabte, 4 desembre 2021
IniciDiscapacitat2a Gran Quina solidària de Nadal per a la Diversitat Fundacional Intel·lectual...

2a Gran Quina solidària de Nadal per a la Diversitat Fundacional Intel·lectual de Girona

quina solidària nadal diversitat funcional intel·lectual girona
La jornada se celebrarà en el Centre Cívic Ter // Foto: Ajuntament de Girona

El proper dissabte 23 de desembre a les 17.30h se celebra al Centre Cívic Ter la 2a Gran Quina Solidària de Nadal per la Diversitat Funcional de Girona organitzada pel Club de Joves Palau, un grup de lleure inclusiu per persones amb diversitat funcional i l’Ampa del CEE Palau.

Són un grup d’educadors/es, psicòlegs/gues, pedagogs/gues i d’altres professionals del sectors socioeducatiu i sociosanitari, vinculades al món social i de la cultura, que col·laboren per tirar endavant el programa IDEA on s’emmarca el Club de Joves Palau.

fiare banca etica crowdfunding

El programa IDEA (Programa per la Inclusió de la Diversitat, l’Educació i l’Apoderament) té com a finalitat la inclusió a la societat de totes les persones tenint en compte la seva diversitat a través de diferents accions educatives, l’apoderament del col·lectiu que formen amb llurs famílies i la sensibilització i capacitació de la societat per incloure i atendre la diversitat existent.

La iniciativa compta també amb la col·laboració de l’Associació Social Esqueix i l’Associació Mmm’agrada, entitats sense afany de lucre.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES