Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciDISCAPACITAT2a Gran Quina solidària de Nadal per a la Diversitat Fundacional Intel·lectual...

2a Gran Quina solidària de Nadal per a la Diversitat Fundacional Intel·lectual de Girona

campanya 25N diba
quina solidària nadal diversitat funcional intel·lectual girona
La jornada se celebrarà en el Centre Cívic Ter // Foto: Ajuntament de Girona

El proper dissabte 23 de desembre a les 17.30h se celebra al Centre Cívic Ter la 2a Gran Quina Solidària de Nadal per la Diversitat Funcional de Girona organitzada pel Club de Joves Palau, un grup de lleure inclusiu per persones amb diversitat funcional i l’Ampa del CEE Palau.

Són un grup d’educadors/es, psicòlegs/gues, pedagogs/gues i d’altres professionals del sectors socioeducatiu i sociosanitari, vinculades al món social i de la cultura, que col·laboren per tirar endavant el programa IDEA on s’emmarca el Club de Joves Palau.

El programa IDEA (Programa per la Inclusió de la Diversitat, l’Educació i l’Apoderament) té com a finalitat la inclusió a la societat de totes les persones tenint en compte la seva diversitat a través de diferents accions educatives, l’apoderament del col·lectiu que formen amb llurs famílies i la sensibilització i capacitació de la societat per incloure i atendre la diversitat existent.

La iniciativa compta també amb la col·laboració de l’Associació Social Esqueix i l’Associació Mmm’agrada, entitats sense afany de lucre.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content