Dilluns, 5 desembre 2022
Dilluns, 5 desembre 2022
IniciDiscapacitatEl curs 2016-17 començarà amb més suport a l’escola inclusiva a Tarragona

El curs 2016-17 començarà amb més suport a l’escola inclusiva a Tarragona

roda premsa curs escola inclusiva tarragona
Roda de premsa on es van donar les principals dades del nou curs // Foto: gencat.cat

El curs 2016-17 començarà amb més alumnes, més plantilla docent i més suport a l’escola inclusiva. Així, el proper curs s’estrenarà amb un total d’132.580 alumnes matriculats, fet que suposa un increment de 2.558 més respecte el passat curs. D’aquests, 96.281 alumnes s’inscriuen al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, i 18.469 a batxillerat i formació professional.

anunci guies d'arrel

A Tarragona, la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Sílvia Rodes, va presentar divendres passat en roda de premsa les principals dades i novetats del curs 2016-2017. La directora va destacar que “hi haurà més docents, més alumnes, més suport a l’escola”.

Referent a l’escola inclusiva, la directora Rodes va explicar l’increment del suport a l’escola inclusiva i als alumnes amb necessitats educatives específiques per al curs 2016-17. S’incrementa en 6 el nombre d’Unitats de Suport a l’Educació Especial (USEE), fins un total de 59. Com va aprovar el Govern aquesta setmana, a l’octubre s’engega un pla pilot per a desenvolupar els Itineraris formatius específics (IFE) per a joves amb discapacitat intel·lectual lleu o moderada, amb 9 places en 1 . S’augmenten també les aules integrals de suport –un total de 1- . Alhora, es manté la continuïtat de 35 professionals d’atenció educativa del passat curs, en el marc del programa d’escola inclusiva i d’atenció a la diversitat.

Banner 300x250px EnBucle3

Tot aquest suport, va manifestar Sílvia Rodes, posa de manifest el compromís del Departament d’Ensenyament envers l’escola inclusiva. Va recordar que durant el passat curs el Departament va treballar amb entitats, experts i professionals d’aquest àmbit per elaborar el decret d’escola inclusiva que s’aprovarà durant el curs escolar que ara s’inicia.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

5 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content