Aquesta setmana obre les portes a Barcelona la sisena edició de la fira Discapacitat i Ocupació

Organitzada per la FECETC i DisJob amb el suport de l’Ajuntament

obre portes fira discapacitat ocupació fecetc
La fira DisCapacitat se celebra els dies 13 i 14 de març // Foto: FECETC

Aquesta propera setmana obre les portes la sisena edició de la fira Discapacitat i Ocupació, que organitza la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), juntament amb el portal especialitzat DisJob i amb el suport de l’ajuntament de Barcelona.

Serà els dies 13 i 14 de març a les Drassanes de Barcelona (al Museu Marítim) i comptarà amb la participació d’una  trentena d’empreses, que s’han compromès a retribuir a les persones contractades que seleccionin a la fira, amb un salari en cap cas inferior a 1.088,56 euros bruts mensuals, per a jornades a temps complet, o la part proporcional en el cas de jornades parcials.

Les empreses participants són de camps tan diversos com la moda, les finances, la consultoria, l’alimentació, les noves tecnologies i la distribució i que volen incorporar als seus equips persones amb discapacitat. També es preveu la participació d’alguns Centres Especials de Treball (CET). Serà una ocasió perquè les persones amb discapacitat que són a l’atur o volen canviar de lloc de treball portin els seus currículums, concertin entrevistes i exposin les seves capacitats i preferències.

Aquesta aposta per la fira forma part del programa Capacitats i Talent per a les empreses de FECETC, que té el suport de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest sentit, la FECETC ha organitzat, juntament amb Barcelona Activa, tallers pràctics sobre presentació de currículums, elaboració d’elevator pitch o fórmules per posar en valor les capacitats del candidats. L’agenda d’activitats inclou l’exposició de casos d’èxit d’emprenedors amb discapacitat o contractació de persones amb discapacitat, i taules rodones sobre gestió de talent divers i models d’empresa emprenedora.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*