Diumenge, 28 novembre 2021
IniciEntitatsXerrada informativa de la plataforma Sostre Cívc sobre el model de cohabitatge...

Xerrada informativa de la plataforma Sostre Cívc sobre el model de cohabitatge inclusiu

xerrada sostre cívic cohabitatge inclusiu
Cartell de la sessió informativa del proper dia 23 // Foto: Grup MIFAS

El proper dijous 23 de novembre, a les 17h, el Centre d’Atenció Integral MIFAS acollirà la sessió informativa “Parlem de cohabitatge cooperatiu inclusiu” de la mà de la iniciativa ciutadana Sostre Cívic.

La iniciativa ciutadana Sostre Cívic, cooperativa que impulsa i gestiona projectes d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús posarà sobre la taula el model del cohabitatge inclusiu que planteja la iniciativa Libèl·lula, un projecte col·lectiu que contempla habitatges adaptats, serveis i espais comunitaris atenent a la diversitat funcional i fomentant el suport mutu entre totes les persones que formen part del projecte.

diari-discapacitat-300x250e

Es tractarà un model alternatiu d’accés i tinença de l’habitatge, un model no especulatiu i transformador. L’habitatge cooperatiu en cessió d’ús permet l’autopromoció de l’habitatge cap a una construcció més sostenible i flexible que prioritza l’ús a llarg termini i el desenvolupament d’espais compartits (cohabitatge) en el projecte i espais col·lectius oberts al veïnat del municipi. Un model en què la propietat de l’edifici és col·lectiva de la cooperativa i les persones sòcies gaudeixen del dret d’ús de l’habitatge amb el pagament d’una inversió inicial retornable i el pagament d’una quota mensual.

A la presentació hi intervindran Almudena Placer Rodríguez, sòcia de MIFAS i impulsora del projecte la Libèl·lula i Helena Trias Prats, arquitecta i membre de l’equip tècnic de Sostre Cívic.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES