Xerrada informativa de la plataforma Sostre Cívc sobre el model de cohabitatge inclusiu

El 23 de novembre al Centre d’Atenció Integral MIFAS

xerrada sostre cívic cohabitatge inclusiu
Cartell de la sessió informativa del proper dia 23 // Foto: Grup MIFAS

El proper dijous 23 de novembre, a les 17h, el Centre d’Atenció Integral MIFAS acollirà la sessió informativa “Parlem de cohabitatge cooperatiu inclusiu” de la mà de la iniciativa ciutadana Sostre Cívic.

La iniciativa ciutadana Sostre Cívic, cooperativa que impulsa i gestiona projectes d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús posarà sobre la taula el model del cohabitatge inclusiu que planteja la iniciativa Libèl·lula, un projecte col·lectiu que contempla habitatges adaptats, serveis i espais comunitaris atenent a la diversitat funcional i fomentant el suport mutu entre totes les persones que formen part del projecte.

BANER_300X250

Es tractarà un model alternatiu d’accés i tinença de l’habitatge, un model no especulatiu i transformador. L’habitatge cooperatiu en cessió d’ús permet l’autopromoció de l’habitatge cap a una construcció més sostenible i flexible que prioritza l’ús a llarg termini i el desenvolupament d’espais compartits (cohabitatge) en el projecte i espais col·lectius oberts al veïnat del municipi. Un model en què la propietat de l’edifici és col·lectiva de la cooperativa i les persones sòcies gaudeixen del dret d’ús de l’habitatge amb el pagament d’una inversió inicial retornable i el pagament d’una quota mensual.

A la presentació hi intervindran Almudena Placer Rodríguez, sòcia de MIFAS i impulsora del projecte la Libèl·lula i Helena Trias Prats, arquitecta i membre de l’equip tècnic de Sostre Cívic.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*