Dilluns, 8 març 2021
Inici Inclusió Social Visites teatralitzades accessibles als salons i mirador de l’Ajuntament de Barcelona per...

Visites teatralitzades accessibles als salons i mirador de l’Ajuntament de Barcelona per les Festes de Santa Eulàlia

visites teatralitzades salons mirador ajuntament barcelona
Cartell de les Festes de Santa Eulàlia // Foto: Ajuntament de Barcelona

En motiu de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, aquest dissabte 8 de febrer de 10 a 20h es faran visites gratuïtes teatralitzades als salons municipals i al mirador Maria Aurèlia Capmany de l’Ajuntament que seran accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i amb suport en Braille per a les persones amb dificultats de visió.

Es podrà visitar l’Escala Negra, la capella del Bon Consell, el saló de Cròniques, la sala del Bon Govern, la sala del Treball, el despatx de l’Alcaldessa, la Sala Tàpies, el Saló de Plens Carles Pi i Sunyer, el Saló de Cent, la Sala de Consolat de Mar, el Despatx d’Honor, el Saló de Carles III, el Saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor.

La visita als salons de l’Ajuntament estarà dinamitzada per actors que recrearan un seguit de personatges històrics que van estar vinculats a alguns d’aquests espais.

ARC Soluciones publi

Per als infants tindrà lloc l’espectacle de titelles Contes per a la Laia, de la companyia ‘Alma i la mar de contes’ al pati de l’Ajuntament a les 11h, 13h, 16h, 17h.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES