“Veus com la teva”: Videofòrum i debat obert sobre l’apoderament en salut mental a Igualada

També es presentarà l’Espai Situa’t

cartell veus com la teva videofòrum salut mental

El proper dijous 9 de maig la Biblioteca Central d’Igualada acollirà a les 19h una jornada amb videofòrum i debat on es posaran sobre la taula diferents aspectes de l’apoderament de en salut mental a través de testimonis en primera persona.

FREEFORMSTYLE-600X300

Amb el títol “Veus com la teva”, la sessió inclourà una col·lecció de 8 càpsules audiovisuals realitzades per un comitè de 18 experts amb experiències pròpies en salut mental que volen compartir la seva pròpia experiència en salut mental: com estan fent el seu camí, què els ajuda i quin són els seus reptes, entre d’altres inquietuds.

Aquesta col·lecció forma part del projecte Activa’t per la salut mental, un projecte pilot iniciat al 2015 que pretén aconseguir que persones amb problemes de salut mental i els seus familiars esdevinguin agents de salut actius en el seu procés de recuperació, millorar la seva qualitat de vida i enfortir la xarxa social i comunitària que fa possible aquest procés. El projecte està impulsat per la Generalitat de Catalunya, la Federació

Veus i la Federació Salut Mental Catalunya, en el marc del Pla integral de salut mental i addiccions, i es duu a terme en 14 municipis de Catalunya en coordinació amb els serveis de salut mental, les entitats i els ajuntaments de cada territori.

A la comarca de l’Anoia, la seu del projecte és a l’Espai Situa’t que es troba a Igualada (a la Plaça Espanya n 8 i a l’Espai Cívic Centre), i es treballa en xarxa amb l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia, el Consorci Sanitari de l’Anoia, l’Ajuntament d’Igualada, la Regió Sanitària Catalunya Central i d’altres equipaments municipals.

L’Espai Situa’t és un punt d’informació i orientació obert i especialitzat en salut mental dirigit a la ciutadania en general i, específicament, a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies i/o entorn. Ofereix eines, orientació en recursos, assessorament, vinculació amb la comunitat, escolta activa, programa d’assessorament legal específic, etc.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*