Dimecres, 19 gener 2022
IniciDiscapacitat“Veus com la teva”: Videofòrum i debat obert sobre l’apoderament en salut...

“Veus com la teva”: Videofòrum i debat obert sobre l’apoderament en salut mental a Igualada

cartell veus com la teva videofòrum salut mental

El proper dijous 9 de maig la Biblioteca Central d’Igualada acollirà a les 19h una jornada amb videofòrum i debat on es posaran sobre la taula diferents aspectes de l’apoderament de en salut mental a través de testimonis en primera persona.

Amb el títol “Veus com la teva”, la sessió inclourà una col·lecció de 8 càpsules audiovisuals realitzades per un comitè de 18 experts amb experiències pròpies en salut mental que volen compartir la seva pròpia experiència en salut mental: com estan fent el seu camí, què els ajuda i quin són els seus reptes, entre d’altres inquietuds.

Aquesta col·lecció forma part del projecte Activa’t per la salut mental, un projecte pilot iniciat al 2015 que pretén aconseguir que persones amb problemes de salut mental i els seus familiars esdevinguin agents de salut actius en el seu procés de recuperació, millorar la seva qualitat de vida i enfortir la xarxa social i comunitària que fa possible aquest procés. El projecte està impulsat per la Generalitat de Catalunya, la Federació

Veus i la Federació Salut Mental Catalunya, en el marc del Pla integral de salut mental i addiccions, i es duu a terme en 14 municipis de Catalunya en coordinació amb els serveis de salut mental, les entitats i els ajuntaments de cada territori.

A la comarca de l’Anoia, la seu del projecte és a l’Espai Situa’t que es troba a Igualada (a la Plaça Espanya n 8 i a l’Espai Cívic Centre), i es treballa en xarxa amb l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia, el Consorci Sanitari de l’Anoia, l’Ajuntament d’Igualada, la Regió Sanitària Catalunya Central i d’altres equipaments municipals.

L’Espai Situa’t és un punt d’informació i orientació obert i especialitzat en salut mental dirigit a la ciutadania en general i, específicament, a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies i/o entorn. Ofereix eines, orientació en recursos, assessorament, vinculació amb la comunitat, escolta activa, programa d’assessorament legal específic, etc.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content