“Veus com la teva”: Videofòrum i debat obert sobre l’apoderament en salut mental a Igualada

També es presentarà l’Espai Situa’t

cartell veus com la teva videofòrum salut mental

El proper dijous 9 de maig la Biblioteca Central d’Igualada acollirà a les 19h una jornada amb videofòrum i debat on es posaran sobre la taula diferents aspectes de l’apoderament de en salut mental a través de testimonis en primera persona.

Amb el títol “Veus com la teva”, la sessió inclourà una col·lecció de 8 càpsules audiovisuals realitzades per un comitè de 18 experts amb experiències pròpies en salut mental que volen compartir la seva pròpia experiència en salut mental: com estan fent el seu camí, què els ajuda i quin són els seus reptes, entre d’altres inquietuds.

BANER_300X250

Aquesta col·lecció forma part del projecte Activa’t per la salut mental, un projecte pilot iniciat al 2015 que pretén aconseguir que persones amb problemes de salut mental i els seus familiars esdevinguin agents de salut actius en el seu procés de recuperació, millorar la seva qualitat de vida i enfortir la xarxa social i comunitària que fa possible aquest procés. El projecte està impulsat per la Generalitat de Catalunya, la Federació

Veus i la Federació Salut Mental Catalunya, en el marc del Pla integral de salut mental i addiccions, i es duu a terme en 14 municipis de Catalunya en coordinació amb els serveis de salut mental, les entitats i els ajuntaments de cada territori.

A la comarca de l’Anoia, la seu del projecte és a l’Espai Situa’t que es troba a Igualada (a la Plaça Espanya n 8 i a l’Espai Cívic Centre), i es treballa en xarxa amb l’Associació Salut Mental Catalunya Anoia, el Consorci Sanitari de l’Anoia, l’Ajuntament d’Igualada, la Regió Sanitària Catalunya Central i d’altres equipaments municipals.

L’Espai Situa’t és un punt d’informació i orientació obert i especialitzat en salut mental dirigit a la ciutadania en general i, específicament, a persones amb problemes de salut mental i les seves famílies i/o entorn. Ofereix eines, orientació en recursos, assessorament, vinculació amb la comunitat, escolta activa, programa d’assessorament legal específic, etc.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*