Vallvé Seguros presenta la campanya Caramel Solidari a favor de la Muntanyeta de Tarragona

Els diners recaptats aniran íntegrament a l’entitat

caramel solidari
Xavier Vallvé i Jaume Marí a la presentació de la campanya solidària // Foto: APPC Tarragona

El director de Vallvé Seguros, Xavier Vallvé i el director de l’APPC La Muntanyeta, Jaume Marí, van presentar ahir a Tarragona la campanya solidària Caramel Solidari by Vallvé Seguros, una acció enfocada cap als nens de la ciutat que pretén vendre un caramel en forma de piruleta que costarà tres euros. Els diners recaptats per aquesta acció solidària aniran íntegrament destinats a la Muntanyeta, l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. Per aquesta primera edició s’han fet 1.000 unitats del caramel amb sabors de maduixa i síndria, que estaran distribuïdes a un total de 25 establiments de la ciutat.

La campanya també tindrà presència a les xarxes socials, ja que totes les persones que comprin el Caramel Solidari, si volen poden entrar en el sorteig d’un sorteig d’un Smart Watch. Per això només hauran de penjar una fotografia menjant el caramel al perfil propi de Facebook, etiquetar a la pàgina de Vallvé Seguros i a la publicació (post) escriure el hashtag: #caramelsolidari.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona és una associació històrica que fa 39 anys que treballa en la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per al seu desenvolupament i el benestar de les seves famílies.

Actualment, aquesta entitat sense afany de lucre atén més d’un centenar de persones de les comarques de Tarragona en els seus tres serveis: l’escola d’educació especial, el centre ocupacional i la residència. A més, actualment, l’entitat treballa en l’ampliació dels seus serveis amb la construcció d’un nou centre al barri de Bonavista.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*