V Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per a persones amb disCapacitat intel·lectual

Se celebra el 28 d’octubre al pavelló Juanjo Garra

cartell ciutat de lleida bàsquet discapacitat intel·lectual
Cartell del V Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida // Foto: Down Lleida

El proper dissabte 28 d’octubre de 10 a 13h se celebra al pavelló Juanjo Garra (Secà de Sant Pere) el V Torneig de Bàsquet Ciutat de Lleida per a persones amb disCapacitat intel·lectual organitzat per Down Lleida, ASVOLCALL amb la col·laboració especial de la Federació ACELL i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida.

El Torneig comptarà amb la participació d’uns 90 esportistes de 7 equips de la demarcació Lleidatana. L’objectiu del torneig es poder oferir al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual l’oportunitat de celebrar competicions oficials tal i com succeeix amb la resta de persones que realitzen pràctica esportiva amb clubs a la ciutat de Lleida.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest torneig es presentarà en roda de premsa tres dies abans a la seu de la Regidoria d’Esports de la Paeria amb la presència de Montse Parra, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lleida; Joan Segura, Representant Territorial a Lleida de la Secretaria General de l’ Esport; Representat de la Diputació de Lleida; Albert Molias, president de ASVOLCALL (Assoc. de Voluntaris de la Caixa a Lleida); Miquel Llompart, representat Junta Directiva Down Lleida; Álvaro Terreros, coordinador de l’ACELL Lleida i dos joves integrants de l’equip ASVOLCALL-DOWN LLEIDA de bàsquet.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*