Unidad Progresista guanya les eleccions de l’ONCE a Catalunya obtenint el 96,70% dels vots

La candidatura aconsegueix un total de 4.725 vots

eleccions once catalunya
En aquesta convocatòria a les urnes estaven cridades a votar 9.905 persones afiliades // Foto: ONCE Catalunya

Unidad Progresista (UP), amb 4.725 vots (96,70%), ha estat la candidatura guanyadora de les onzenes eleccions per renovar el Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, en una jornada democràtica marcada per la normalitat en les 32 meses electorals d’aquesta circumscripció. L’índex de participació en Catalunya ha estat del 50,10%. En aquesta convocatòria a les urnes estaven cridades a votar 9.905 persones afiliades a l’ONCE a Catalunya.

A nivell estatal, Unidad Progresista ha obtingut la victòria amb 36.869 vots, el que suposa un 97%. El nivell de participació global en aquests comicis ha estat del 57,65%, amb un cens electoral de 66.806 persones afiliades a l’ONCE.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els afiliats amb dret a vot han escollit un total de 112 consellers territorials (10 d’ells, catalans), a partir dels quals es constituirà el Consell General format per 11 membres.

L’ONCE culmina així la seva onzena convocatòria d’eleccions a Consell General, màxim òrgan de govern de l’Organització, i als 17 Consell Territorials (un per comunitat autònoma), que se celebra quatre anys.

BANER_300X250

Aquests comicis han consolidat el principi de democràcia paritària en les llistes, de manera que ni homes ni dones poden tenir una representació superior al 60%, ni inferior al 40%.

Tota la informació referida al procés electoral i el procediment i exercici del vot ha estat totalment accessible a persones amb discapacitat visual per garantir així la confidencialitat del vot i la participació en el procés.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*