Una part de les vendes de l’oli solidari AURUM es destinarà als projectes de l’associació Down Lleida

Es vendrà a la cadena de supermercats lleidatana Plusfresc

vendes oli solidari aurum down lleida
L’oli solidari AURUM es va presentar al Centre Cívic del Secà de Sant Pere // Foto: Down Lleida

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc i l’Associació Down Lleida van presentar dilluns al Centre Cívic del Secà de Sant Pere l’oli AURUM, un oli solidari que destinarà part de les seves vendes als diversos projectes que l’Associació té en marxa.

Elaborat per l’empresa Mon Ermitage, l’oli AURUM es podrà adquirir a partir d’ara a un preu de 9,50 euros a tots els establiments Plusfresc i a la seu de l’Associació Down Lleida.

banner_dental

El periodista Enric Ribera Gabandé va ser un dels assistents a l’acte de presentació, al qual també van participar Rafel Oncins, responsable d’RSE a Plusfresc, Pilar Sanjuán, presidenta de l’Associació Down Lleida i Josep Solé, de l’empresa Mon Ermitage.

Segons Oncins, “iniciatives com aquestes ens permeten continuar posant el nostre granet de sorra a l’hora de millorar la qualitat de vida de les persones del nostre entorn més pròxim, un dels nostres principals objectius des de la nostra creació ara fa quasi 90 anys”. Per la seva banda, Sanjuán va fer una crida a la implicació de la societat en “aquest emocionant projecte. Perquè poder ajudar a aquells que més ho necessiten a normalitzar la seva situació i a sentir-se un més dins la societat és una de les coses més gratificants que hi ha”.

Durant la presentació, els assistents van poder participar en un tast dels diferents olis elaborats per Mon Ermitage.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*