Un total de 10 modalitats d’esports adaptats als Jocs Esportius de l’Institut Guttmann i la FCEDF

Tindran lloc els dies 10 i 11 d’octubre

jocs esportius esport adaptat
Cartell dels Jocs Esportius // Foto: FCEDF

El proper dimecres i dijous, 10 i 11 d’octubre, tindran lloc els Jocs Esportius organitzat per l’Institut Guttmann i la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

L’esdeveniment oferirà la possibilitat de descobrir i practicar més de 10 modalitats diferents d’esports adaptats amb material esportiu específic. Aquestes estacions esportives van destinades al públic adult, a més, cadascuna d’aquestes estacions estaran coordinades i dinamitzades per tècnics especialistes. En les diferents estacions, tindran l’oportunitat de practicar aspectes tècnics i tàctics bàsics així com també experimentar la situació real de joc.

BANER_300X250

Per als nens i joves en procés de neurorehabilitació, es durà a terme una gimcana d’activitats amb formes jugades i amb continguts esportius. La cloenda d’aquestes jornades tindrà lloc amb un col·loqui interactiu amb els pacients i xerrades d’esportistes per posar d’aquesta manera fi a due intenses jornades d’esport adaptat destinades tant als adults com als més joves.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*