Un miler de persones assisteixen a l’estrena del musical de la companyia Pot de Teatre

L'acte s'emmarca dins el marc del 25è aniversari de Femarec

estrena-musical-pot-de-teatre-femarec
La companyia es va fer un selfie per celebrar l’estrena // Foto: Femarec

Prop de 1.000 persones van assistir aquest dimarts a l’estrena del musical ‘Els músics de Bremen in concert’ de la Companyia Pot Teatre a la sala Barts de Barcelona, que s’emmarcava dins els actes de celebració del 25è aniversari de l’entitat d’acció social Femarec.

Pot Teatre, la companyia de l’entitat, és la culminació de la professionalització d’un grup d’actors i actrius amb 19 anys de trajectòria. En el seu moment, van començar a actuar en el marc d’una activitat pedagògica que pretenia normalitzar l’accés del col·lectiu de persones amb discapacitat als espais de cultura i creació que fins aleshores els eren totalment aliens. 19 espectacles després, el repte és fer del teatre més que un instrument d’integració social i cultural i aconseguir que esdevingui l’ocupació professional d’aquests actors i actrius.

BANER_300X250

L’adaptació musical del conte dels Germans Grimm, Els músics de Bremen, va ser l’escollida pel nou director de la companyia, l’Albert Gràcia, per iniciar aquest nou camí cap a més exigents metes. També és símbol del recorregut d’una entitat, Femarec, que celebra durant 2016 el seu 25è aniversari. Durant aquests anys l’entitat ha orientat laboralment i format a aproximadament 150.000 persones desafavorides i professionals del sector que les atenen. A més, anualment es gestionen 3 milions de tones de residus al Centre Especial de Treball.

La sorpresa de la nit la va donar un grup de treballadors i treballadores de l’entitat que van cantar en directe “25 anys amb tu”, una cançó inèdita inèdita escrita expressament per l’aniversari pel Keco Pujol, qui també ha composat els temes d’Els músics de Bremen in concert.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*