Triomfa a internet “Peixos”, la primera sèrie-web en Llengua de Signes Catalana

La primera temporada està composta de 9 capítols de 10 minuts

peixos sèrie en llenguatge de signes
La sèrie vol donar visibilitat a la comunitat sorda // Foto: Imatge extreta del web elspeixos.com

La sèrie “Peixos”, la primera per ser emesa a través d’internet que es fa en Llengua de Signes Catalana (LSC), ha acabat la producció de la seva primera temporada composada de nou capítols i ara està buscant financiació per fer-ne la segona, ja que fins el moment no ha comptat amb cap suport ni públic ni privat.

La sèrie, que té l’objectiu de fer més visible a la comunitat de persones sordes i sensibilitzar sobre la seva necessitat d’integració social, alhora que ofereix un programa d’entreteniment adaptat, es pot veure a Youtube, amb subtítols e n català, castellà i anglès. Cal recordar que a Catalunya hi han unes 25.000 persones que fan servir la llengua de signes.

BANER_300X250

Narra un bocí de vida de tres joves molt diferents que són obligats a conviure per les circumstàncies. Junts provaran de descobrir un fosc secret que ha amagat la Comunitat Sorda durant segles. Amor, misteri, riures, plors i sorpreses formen part de la primera temporada de “Peixos”. La pròpia producció de la sèrie-web ha significat una veritable experiència d’integració, ja que ha estat realitzada per un equip mixt de persones sordes i oïdores.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*