Tres escoles de la Selva del Camp, Balsareny i Barcelona guanyen el 34è Concurs Escolar de l’ONCE

A Catalunya hi han participat 17.231 estudiants de 250 centres educatius

tres escoles guanyen concurs escolar once
El concurs s’ha fet sota el lema “Reinventem junts una escola per a tothom” // Foto: ONCE

Les escoles col·legi Sant Rafael (La Selva del Camp – Tarragona) a la categoria de 3er i 4t de Primària; l’Escola Guillem de Balsareny (Balsareny – Barcelona) a la categoria de 5è i 6è de Primària i l‘Institut La Guineueta (Barcelona) a la categoria de ESO i FP Bàsica, han estat seleccionats com a guanyadors de la fase autonòmica de Catalunya a la 34 edició del Concurs Escolar del Grup Social ONCE.

A Catalunya, en aquesta edició, han participat 17.231 estudiants, coordinats per 354 professors i professores de 250 centres educatius. Sota el lema “Reinventem junts una escola per a tothom”, el concurs ha posat a disposició dels participants diverses eines per treballar sobre aspectes tan rellevants com l’educació emocional, les intel·ligències múltiples, l’ús de les noves tecnologies, el redisseny de l’espai escolar o la diversitat a l’aula.

banner_dental

Com en anteriors edicions, els tres col·legis seleccionats passaran a la següent fase, d’abast estatal, i la resolució definitiva es faà a mitjans de maig. Els guanyadors absoluts d’aquesta edició gaudiran durant un cap de setmana a Madrid del Campus ‘Reinventa l’escola’ amb experiències innovadores, visites culturals i tallers.

Els estudiants de Primària i Educació Especial han realitzat un cartell que reivindica una escola per a tothom, acompanyat d’una audiodescripció. Mentrestant, els escolars de l’ESO, FP i Batxillerat han gravat una peça audiovisual (d’un minut de durada) acompanyada d’un guió detallat.

El jurat autonòmic de Catalunya ha estat format per la Rebeca García, Cap del Departament de Coordinació i Recursos Humans i Generals de l’ONCE a la DT Catalunya; David Bernardo, vicepresident 1er del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Meritxell Caralt, secretària tècnica del COCARMI; Lourdes Caseny, tècnica del Servei d’Atenció a la Diversitat i la Inclusió, adscrita al Departament d’Ensenyament; Teresa A. Sabariego, Tècnica de material tiflotècnic, adscrita al CRE ONCE Barcelona; Rosa Pàmies, Mestra especialista de plàstica, del CREDV/CRE ONCE Barcelona, adscrita al Departament d’Ensenyament; Àngels Castro, periodista del Departament Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*