Torna per vuitè any consecutiu a PortAventura “Fent Amics amb Down Catalunya”

Tindrà lloc el proper 8 d’octubre

fent amics a portaventura
Cartell festa a PortAventura // Foto: Down Catalunya

El proper 8 d’octubre es celebrarà per vuitè any consecutiu a PortAventura World “Fent Amics amb Down Catalunya”, una festa per la diversió i la convivència, però també per la solidaritat, ja que una part dels diners de l’entrada, 18 euros, es destinen a Down Catalunya i a les seves entitats membres (Fundació Astrid 21 Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona i Fundación Reto).

L’any passat van acudir a aquesta cita més de 5.500 persones i enguany els organitzadors esperen superar aquesta xifra. Com cada any  pel matí hi haurà una actuació al Gran Teatre Imperial protagonitzat per joves amb síndrome de Down, aquest any a càrrec del Down Wapacha Team, a més de l’espectacle amb què ens obsequia la Fundació Port Aventura.

BANER_300X250

Aquest any PortAventura ofereix la possibilitat de passar una o dues nits d’hotel (Hotel Caribe) a un preu reduït, donant com a referència el codi promocional ·”Fent Amics”.

Les entrades per assistir a aquesta festa és poden obtenir a Down Catalunya o en qualsevol de les entitats membres, però també a les botigues de calçats Querol de la província de Barcelona o en qualsevol de les 69 oficines de MRW també de la província de Barcelona, que un any més col·laboren amb aquesta iniciativa.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*