Torna al Parc del Montnegre i el Corredor la temporada de senderisme inclusiu de la FECPC

Els dos circuïts inclusius rebran a 15 grups de diferents ajuntaments

jornades senderisme inclusiu fecpc
Les jornades es desenvolupen en dos circuïts inclusius // Foto: FECPC

El Parc del Montnegre i el Corredor, entre el Maresme i el Vallès Oriental tornarà a acollir les jornades de senderisme organitzades per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i benestar de les persones amb o sense discapacitat a través de la pràctica d’activitat física en els circuits inclusius.

Els dos circuits inclusius, Can Bosch (7A) i la Plana del Corredor (SL-C 72), rebran a 15 grups de diferents ajuntaments o entitats entre els mesos de setembre i octubre i els de maig i juny.

BANER_300X250

Els tècnics de la Federació dinamitzen una jornada que, després d’agafar forces amb l’esmorzar, enfila cap al Santuari del Corredor, comença l’aventura de la recerca de tresors del Geocaching. Els somriures, l’ajuda entre tot el grup i l’emoció es contagien durant l’excursió, en uns circuits aptes per a totes les persones.

Finalitzades les activitats de senderisme i abans de tornar cap a casa, el grup gaudeix d’un dinar casolà de germanor en un entorn natural únic.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*