Teatro Accessible comença la setena temporada amb més de 40 funcions adaptades

A Barcelona les obres es podran veure al TNC, el Goya i el Condal

teatro accessible temporada funcions adaptades
Cartell del festival ‘Yo voy al teatro”// Foto: Teatro Accesible

Teatro Accesible prepara la seva setena temporada amb més de 40 funcions adaptades per a persones amb discapacitat auditiva i/o visual, així com per a persones grans en set teatres de Madrid, Barcelona, Gijón i Valladolid.

La setena temporada arrencarà després de la renovació de l’acord entre Fundació Vodafone España, el Centro de Rehabilitación Laboral Nueva Vida i Aptent Soluciones.

BANER_300X250

A Barcelona, les obres es podran veure al Teatre Nacional de Catalunya, el Goya i el Condal. Davant de l’acollida obtinguda en anteriors temporades, s’oferirà per tercer any consecutiu una producció adaptada per al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual.

Entre les obres que s’oferiran aquesta temporada destaquen títols com ‘Oleanna’, ‘Bodas de Sangre’, ‘Islandia’, ‘El perro del hortelano’, ‘El Padre’, ‘La autora de las meninas’, ‘Lulú’, ‘He nacido para verte sonreír’ o ‘Troyanas’. Todo ello de la mano de grandes intérpretes como Concha Velasco, Ricardo Darín, Lolita Flores, Mariano Peña, María Ádanez, Carmen Machi o Pedro Casablanc.

L’accessibilitat cognitiva que oferirà Teatro Accesible consistirà en programes de mà en lectura fàcil i audio-explicacions de l’obra. A això s’afegeix un programa d’accessibilitat sensorial que garanteix el servei de subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala en més d’un centenar de produccions teatrals. A més, els usuaris que ho desitgin podran gaudir del servei de subtitulat en els seus telèfons mòbils i un model de ulleres intel·ligents d’Epson.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*