Tarragona celebra el festival de curtmetrages sobre salut mental PSICURT

Organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC)

Psicurt-curtmetratges-salut-mental-tarragona
Cartell PSICURT // Foto: Ajuntament de Tarragona

Del 6 al 9 d’octubre a la ciutat de Tarragona tindrà lloc el projecte cultural PSICURT, un Festival de curtmetratges sobre Salut Mental organitzat per la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), que té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema.

Aquesta iniciativa cultural, social i de salut permet promoure la creació artística i la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental i projectar, alhora, la ciutat de Tarragona com a referent cultural.

BANER_300X250

PSICURT compta amb dues modalitats principals: la Secció OFICIAL i la Secció EDUCURT. A la primera hi poden participar autors d’arreu de l’estat espanyol amb obres de ficció de temàtica relacionada amb la salut mental. A l’altre es poden presentar curtmetratges de ficció realitzats per estudiants d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius. Amb aquesta secció es busca que els joves, des de la proximitat del seu dia a dia, treballin temes socials que es puguin relacionar amb la salut mental i l’equilibri emocional.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*