Taller sobre connectivitat per a joves amb discapacitat auditiva a l’Escola Infantil Farga de Valldoreix

El proper 10 de novembre a les 10.30h

taller connectiivitat joves discapacitat auditiva valldoreix
Els joves pasen avui dia molt de temps connectats a diferents dispositius tecnològics // Foto: T-Oigo

El proper 10 de novembre a les 10.30h l’Associació T-Oigo organitza una activitat-taller a l’Escola Infantil La Farga de Valldoreix (Barcelona), en la que la seva presidenta, Mónica Larruy, i grans experts en la matèria, abordaran les necessitats de connectivitat dels joves amb discapacitat auditiva.

Els assistents rebran formació i consells de com adaptar els seus dispositius auditius amb els dispositius electrònics com la tauleta, el mòbil, l’ordinador, la televisió, etc. per fer-lis més fàcil en les diferents situacions de la seva vida quotidiana.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més s’explicaran les diferents opcions de connectivitat que recomanen els experts per a les distintes marques i models d’implants i audífons. Tot això explicat d’una forma pràctica i amena, de forma que es podran realitzar diferents proves amb la tecnologia.

L’Associació T-Oigo dona suport i assessorament a les famílies amb nens sords oralistes (parlen llegint els llavis i/o amb suports com audiòfons, implants coclears, emissores d’FM…) i para especial atenció a l’aprenentatge de l’anglès (especialment difícil per als nens amb discapacitat auditiva)  gràcies a la col·laboració d’estudiants voluntaris nadius a casa nostra.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*