Diumenge, 28 novembre 2021
IniciDiscapacitatTaller sobre connectivitat per a joves amb discapacitat auditiva a l’Escola Infantil...

Taller sobre connectivitat per a joves amb discapacitat auditiva a l’Escola Infantil Farga de Valldoreix

taller connectiivitat joves discapacitat auditiva valldoreix
Els joves pasen avui dia molt de temps connectats a diferents dispositius tecnològics // Foto: T-Oigo

El proper 10 de novembre a les 10.30h l’Associació T-Oigo organitza una activitat-taller a l’Escola Infantil La Farga de Valldoreix (Barcelona), en la que la seva presidenta, Mónica Larruy, i grans experts en la matèria, abordaran les necessitats de connectivitat dels joves amb discapacitat auditiva.

Els assistents rebran formació i consells de com adaptar els seus dispositius auditius amb els dispositius electrònics com la tauleta, el mòbil, l’ordinador, la televisió, etc. per fer-lis més fàcil en les diferents situacions de la seva vida quotidiana.

diari-discapacitat-300x250e

A més s’explicaran les diferents opcions de connectivitat que recomanen els experts per a les distintes marques i models d’implants i audífons. Tot això explicat d’una forma pràctica i amena, de forma que es podran realitzar diferents proves amb la tecnologia.

L’Associació T-Oigo dona suport i assessorament a les famílies amb nens sords oralistes (parlen llegint els llavis i/o amb suports com audiòfons, implants coclears, emissores d’FM…) i para especial atenció a l’aprenentatge de l’anglès (especialment difícil per als nens amb discapacitat auditiva)  gràcies a la col·laboració d’estudiants voluntaris nadius a casa nostra.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES