Divendres, 21 juny 2024
IniciESPECTACLESTaller de creació de contes naturalistes inclusius per a donar a conèixer...

Taller de creació de contes naturalistes inclusius per a donar a conèixer la diversitat de fauna al Parc Natural del Montsant

El dissabte 30 de setembre, a càrrec de la companyia de teatre social i inclusiu Teatrosfera

taller contes naturalistes inclusius parc natural del montsant
Taller Llegendes de la Cartoixa // Foto: Clara Cortalledas

El dissabte 30 de setembre, de 10,30 a 13,30 h la companyia de teatre social i inclusiu Teatrosfera torna a la seu del Parc Natural del Montsant, ubicada a la Morera de Montsant, amb un taller creatiu de contes naturalistes anomenat Bèsties i bestieses a Montsant, una proposta creada amb cura, coneixement i ànima que forma part del programa Montsant, escenari de diversitat.

La proposta creativa, facilitada per l’actriu, narradora i periodista Maria Bravo i l’equip de Teatrosfera, es basa en l’experimentació amb diversos llenguatges: el cos, la paraula, l’emoció, els objectes. És una experiència d’aprenentatge vivencial, on el potencial és l’expressió artística de la diversitat fent servir el superpoder de la imaginació.

El taller està adreçat a tothom a partir dels 6 anys, tot i que es prioritza la participació de persones amb diversitats funcionals. L’espai de realització de l’activitat és accessible amb cadira de rodes i és possible la incorporació de serveis d’audiodescripció i llengua de signes prèvia demanda. 

PUBLICITAT

L’activitat és gratuïta amb reserva prèvia al mail info@teatrosfera.org.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content