SOREA rep el segell Bequal Plus pel seu compromís amb la inclusió de persones amb discapacitat

I pel seu compromís amb l’Agenda 2030 i els ODS

sorea segell bequal plus persones discapacitat

SOREA ha estat reconeguda amb el Segell Bequal PLUS, atorgat per la Fundació Bequal en un acte celebrat a Madrid, com una empresa socialment responsable amb la inclusió de persones amb discapacitat i pel seu compromís amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, ha subratllat “l’equitat, la responsabilitat social i la sostenibilitat” com a valors imprescindibles de la companyia que porta “més de 50 anys oferint un servei de subministrament d’aigua de qualitat a més d’un milió de llars de Catalunya”. “La nostra activitat –ja sigui en la nostra tasca de gestió integral del cicle de l’aigua, en les obres de subministrament, en la contribució als municipis i les seves entitats…– està impregnada d’aquests valors per contribuir a un món més responsable, inclusiu i sostenible”, ha destacat i ha remarcat que “és el nostre deure fomentar la igualtat d’oportunitats per a totes les persones i treballar seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En el Pla estratègic corporatiu –REwater Global Plan (2017-2021)–, s’ha integrat l’objectiu 7 “Equitat i persones” per afavorir un entorn de treball inclusiu, de qualitat i divers, per acomplir amb els ODS, així com es compleix amb la quota de reserva legal de treball per a persones amb discapacitat. Així mateix, en aquest pla corporatiu, també s’inclouen, entre d’altres, la lluita contra el canvi climàtic, treballar amb proveïdors sostenibles, garantir la igualtat i la diversitat, així com la conscienciació ciutadana.

El certificat Bequal és una fórmula d’avaluació que determina el grau de compromís de les empreses en matèria de Responsabilitat Social Corporativa i Discapacitat en àrees essencials com són l’estratègia i lideratge, la gestió dels recursos humans, l’atenció en igualtat de condicions a tots els ciutadans o la inclusió de clàusules socials en les licitacions públiques.

BANER_300X250

Les entitats fundadores del Segell Bequal són el Comitè Espanyol de representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), la Fundació ONCE, FEACEM i la Fundació Seeliger i Conde.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*