Som Fundació celebra el primer any de la implementació del projecte solidari Pont Alimentari

Per reduir solidàriament el malbaratament alimentari

som fundacio projecte en xarxa pont alimentari
Els establiments Veritas també formen part de la xarxa // Foto: Som Fundació

Som – Fundació ha implementat el projecte Pont Alimentari, impulsat per la Fundació Banc de Recursos, que pretén reduir el malbaratament alimentari i, al mateix temps, impulsar la solidaritat.

La implementació del projecte a la fundació es va iniciar al mes de març de 2017 i durant aquest any primer any de funcionament s’ha augmentat progressivament el nombre de supermercats col·laboradors ampliant així l’àmbit d’actuació geogràfic i el nombre de persones beneficiàries.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquests moments, 12 supermercats formen part de la xarxa de col·laboradors (2 Bon Preu a Barcelona; 3 Veritas a Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Blanes; 6 Consum a Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet; 1 Consum a Lleida).

Amb aquestes col·laboracions s’ha aconseguit que 23 persones amb discapacitat intel·lectual, a les quals l’entitat dona suport, que presenten una situació econòmica precària i estan en situació de vulnerabilitat, es beneficiïn setmanalment de l’excedent de producte fresc que generen els supermercats, facilitant un estalvi en la seva economia i millorant la seva alimentació.

BANER_300X250

L’avaluació del projecte durant aquest primer any d’implementació és molt positiva, tant pel que fa a l’expansió com al creixement. D’altra banda, hem de destacar la implicació de tots els supermercats col·laboradors en el projecte així com l’atenció acurada del seu personal amb les persones ateses per la fundació.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*