La situació de les persones amb discapacitat centrarà una jornada sobre valors europeus

Organitzada per l’eurodiputat Francesc Gambús

Cartell de les jornades organitzades per l’eurodiputat Francesc Gambús // Foto:

El proper divendres 17 de novembre a partir de les 9:30h tindrà lloc a l’Aula Europa (Passeig de Gràcia, 90) la quarta sessió del cicle de jornades “Una Europa amb valors” organitzada per l’Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús.

L’acte començarà amb un diàleg entre Segura i Antonio Guillén, president del Comitè Català de representants de persones amb discapacitat (COCARMI). Posteriorment, es durà a terme la taula rodona sobre “L’empoderament de les persones amb discapacitat”, amb Laura Pelay, vicesecretària general d’Àrea Externa i portaveu de la UGT – Catalunya, que parlarà sobre inserció laboral; amb Josep Maria Solé, director de la Fundació Tutelar de les comarques gironines, que parlarà sobre el dret a la capacitat jurídica; i Maria Carme Riu, presidenta de l’Associació Dones No Estàndards i Doctorand en Psicologia Social i investigadora amb el treball de recerca europea: “La discriminació en contra de les dones amb discapacitat al Consell d’Europa”, que parlarà sobre igualtat de gènere.

BANER_300X250

La directora de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Maite Calvo, donarà la benvinguda als assistents, i les conclusions de la jornada i la cloenda de l’acte aniran a càrrec de l’eurodiputat Francesc Gambús, independent en el Grup del Partit Popular Europeu. Els debats seran presentats i moderats pel periodista Albert Segura, presentador i director del programa “Solidaris” de Catalunya Ràdio.

“Una Europa amb valors” és un conjunt de jornades organitzades per l’Oficina Parlamentària de l’eurodiputat Francesc Gambús que tracta sobre la crisi dels valors europeus, propostes per pal·liar l’allunyament dels ciutadans vers el projecte europeu i el paper de la societat civil per construir una Europa amb valors.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*