Dimarts, 30 novembre 2021
IniciEntitatsSIFU amplia l’oferta de cursos en la seva plataforma de formació online...

SIFU amplia l’oferta de cursos en la seva plataforma de formació online accessible i gratuïta per a persones amb discapacitat

Properament s’impartiran també cursos de "Control d'accessos i consergeria" i "Jardineria professional "

cursos plataforma formació online grupo sifu
Durant el primer any s’han beneficiat d’aquesta formació prop de 500 persones // Foto: Grupo SIFU

La Fundación Grupo SIFU està treballant per reforçar la seva plataforma gratuïta de formació online especialment dissenyada per a persones amb diversitat funcional, i que va llançar ara fa un any en plena pandèmia per ajudar a millorar l’ocupació dels col·lectius més vulnerables.

Durant aquest primer any prop de 500 persones amb discapacitat a tota Espanya s’han beneficiat d’aquesta plataforma de formació. Donat aquest èxit, la Fundación Grupo SIFU, en coordinació amb les Unitats de Suport a l’Activitat Professional, ja està desenvolupant dos nous programes de capacitació laboral que s’implementaran pròximament.

diari-discapacitat-300x250e

Els cursos de la plataforma de formació en línia de Fundació Grup SIFU són programes docents basats en una metodologia interactiva especialment dissenyada perquè siguin accessibles per a totes les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial; per això inclouen vídeos en llengua de signes, subtitulació, àudio i els seus continguts estan adaptats a lectura fàcil.

En l’actualitat l’oferta de la plataforma accessible de formació en línia de Fundació Grup SIFU es compon del curs sobre “Habilitats i Competències Socials en l’àmbit laboral “,” Eliminació de la Bretxa Digital ” i el curs de capacitació de “Neteja bàsica professional”, als quals properament se sumaran el de “Control d’accessos i consergeria” i el curs de “Jardineria professional “.

Pel que fa a el perfil dels beneficiaris de la plataforma, el 52% de l’alumnat és femení i és rellevant destacar que el 36% dels alumnes formats fins ara pertanyen al col·lectiu considerat de difícil inserció, persones amb discapacitat de un grau superior a l’65% o persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

A més d’aquest plataforma formativa, la Fundación Grupo SIFU ofereix també el programa “1×1”, que posa a disposició d’entitats locals i associatives de tota Espanya programes formatius especials pels seus usuaris o associats, amb l’objectiu de millorar l’ocupació, en un format online accessible des de qualsevol lloc.

En paraules de Cristian Rovira, vicepresident de la Fundación Grupo SIFU, “Incrementar les competències laborals de les persones amb discapacitat o especials dificultats d’integració suposa facilitar-los eines per al desenvolupament de la seva carrera professional. La plataforma accessible de formació online ens ha permès seguir treballant en aquest objectiu en els moments més complicats de la pandèmia i l’èxit que està tenint ens impulsa a reforçar-la perquè segueixi creixent i millorant l’ocupabilitat d’un dels col·lectius més vulnerables.”

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES