Sessió especial a Manresa per veure el curtmetratges finalistes de la 1a edició del Premi Insert d’AMPANS

Diumenge es lliuraran els guardons en el marc del Festival Clam

premi insert sessió curtmetratges finalistes
La sessió gratuïta serà a les 12h a l’auditori Plana de l’Om de Manresa // Foto: AMPANS

Aquest proper diumenge a la tarda es lliuraran els premis de la 1a edició del Premi Insert impulsat per AMPANS en el marc del Festival Clam a Navarcles, i que vol reconèixer la creació audiovisual de persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

Però un dia abans es podran veure els set curtmetratges finalistes escollits pel comitè de preselecció en una sessió especial gratuïta a les 12 del migdia a l’auditori Plana de l’Om de Manresa.

BANER_300X250

Els treballs seleccionats són: “Jo vull ser actor”, de la Fundació Escenaris Especials, de Girona; “Apocalypsi Club”, del Club Social CPB de Barcelona; “Desconcierto” i “El final no está escrito”, de la Fundació Asproseat de Barcelona; “Harina en las nubes”, de l’UVEME AVCE de Barcelona; “La comunitat”, de la Fundació MAP de Ripoll; i “On és l’Ivan?” del col·lectiu La càmera ballarina de Barcelona.

Tots els treballs presentats tenen un denominador comú, i és que més de la meitat de persones que integren els equips tant en la vessant artística com tècnica, tenen discapacitat intel·lectual i han participat en les produccions com a actors i actrius, guionistes, càmeres o tècnics de realització i muntatge.

El jurat del Premi està presidit per Conxita Parcerisa, historiadora i membre de Cine Club Manresa; actuant com a vocals en Marc Martinez, dissenyador i animador audiovisual; Francesc Álvarez, fotògraf i realitzador; Laia Olivé, realitzadora; i Joan Barbé, guionista i educador social.

El Premi està dotat amb 500 euros i compta amb el patrocini de l’empresa manresana Teixits Forés.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*