Salut Mental Ponent estrena nova seu en un acte presidit pel president de la Diputació de Lleida

Coincidint amb el 25è aniversari de l’entitat

estrena nou local salut mental ponent diputació de lleida
Un moment de la inauguració de la nova seu // Foto: Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va presidir ahir la inauguració de la nova seu de Salut Mental Ponent, ubicada al carrer Henri Dunant de Lleida. El nou local ha estat possible gràcies a les aportacions de les diferents administracions, com la Diputació de Lleida, GSS o FeSalut, i també d’entitats i empreses privades.

L’acte inaugural s’ha dut a terme coincidint amb els 25 anys d’activitat de l’Associació Salut Mental Ponent. El nou espai suposarà una millora per als beneficiaris dels serveis de l’entitat i dels seus treballadors, i permetrà a l’entitat donar un pas més en el seu creixement, a la vegada que facilitarà que la salut mental gaudeixi cada vegada d’una major visibilitat en la societat.

banner_dental

Reñé va destacar que “des de la Diputació estem totalment compromesos amb totes aquestes associacions que comparteixen aquest edifici. Hem de col·laborar amb aquests col·lectius, que en alguns moments tenen més dificultats i pateixen, i han de comptar amb el suport clar de les institucions com també de tota la comunitat”.

Salut Mental Ponent s’ha convertit en un referent al territori, en base a la professionalització dels seus serveis i treballadors. Aborda d’una manera integral, flexible i adaptada l’atenció de les persones amb un problema de salut mental, amb una metodologia centrada en al persona i el seu entorn.

L’Associació Salut Mental Ponent és una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social de les comarques de Lleida, creada en el seu origen per familiars i amics de persones amb algun trastorn mental.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*