Dilluns, 4 març 2024
IniciENTITATSResidents, professionals i familiars celebren el 20è aniversari del Centre de Disminuïts...

Residents, professionals i familiars celebren el 20è aniversari del Centre de Disminuïts Físics del Bages

Actualment, aquest centre gestionat per la Fundació Althaia, té 30 places concertades amb la Generalitat

20 anys centre disminuïts físics bages
Acte de celebració del 20è aniversari del centre // Foto: Fundació Althaia

El Centre de Disminuïts Físics del Bages ha celebrat aquest juliol el seu aniversari amb un programa d’activitats que han permès a residents, familiars i amics posar en valor la trajectòria d’aquest centre que gestiona la Fundació Althaia i que, com la xarxa assistencial, enguany també assoleix els 20 anys de vida. 

Les activitats han inclòs, entre altres, un dinar de germanor acompanyats dels voluntaris, una festa de l’aigua, una gimcana topogràfica i una altra relacionada amb els 20 anys del centre, el tradicional torneig de boccia, actuacions musicals i projeccions de cine.

El Centre de Disminuïts Físics del Bages és un centre per a persones que, degut a afectacions neurològiques congènites, malalties o accidents, han vist minvades de forma molt important les seves capacitats físiques i, en ocasions, cognitives. Es troba situat al complex de la Clínica Sant Josep i acull persones que precisen un servei substitutiu de la llar de forma continuada, així com teràpia rehabilitadora de manteniment. Actualment hi ha 30 places concertades amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El centre compta amb unes instal·lacions completament adaptades a les necessitats d’aquestes persones. A més, disposa d’una sèrie d’equipaments i de serveis que els permeten millorar la seva qualitat de vida. 

En el dia a dia de la residència, l’equip multidisciplinari promou tot tipus d’activitats per millorar el benestar físic i psíquic dels residents i la seva relació amb l’entorn més immediat, així com tallers relacionats amb les noves tecnologies, l’esport i les relacions socials.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content