Dissabte, 22 gener 2022
IniciInclusió SocialReconeguda com a Formació d’Interès en Serveis Socials un curs bàsic de...

Reconeguda com a Formació d’Interès en Serveis Socials un curs bàsic de llengua de signes

TASF atorga la certificació a un curs de l’Associació APSO

formació interes serveis socials llengua signes

El Departament de Treball, Afers Socials i Família he reconegut com a Formació d’Interès en Serveis Socials el curs “Introducció bàsica a la comunicació en llengua de signes catalana (A1)”, de l’Associació APSO per a la Formació en Llengua de Signes. De setembre de 2020 a juliol de 2021 s’impartiràn diverses edicions en línia d’aquesta formació. 

Es tracta d’un curs bàsic d’introducció a la llengua de signes catalana. S’estructura en quatre mòduls de 30 hores de durada cadascun, que permetran als assistents conèixer els aspectes bàsics i estructurals d’aquesta llengua que fan servir més de 25.000 persones.

El Departament concedeix el reconeixement de Formació d’Interès en Serveis Socials a les activitats de formació continuada que tinguin per objecte contribuir a la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit dels serveis socials i promoure la qualitat de la formació.

Poden sol·licitar-lo les fundacions, les associacions i altres entitats o organismes de naturalesa pública o privada amb personalitat jurídica i que tinguin l’objectiu d’impartir formació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content